ev france'ye gider için ürünler (2)

Kutu 'BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN' - Hediye Kutusu - El Yapımı Şarküteri ve El Yapımı Sosis, Satış L

Kutu 'BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN' - Hediye Kutusu - El Yapımı Şarküteri ve El Yapımı Sosis, Satış L

Babanızın kalbini eritmek için mükemmel Kutuyu bulun! Kutu, Fransa'nın güneyinden %100 yerel ve el yapımı ürünlerden oluşmaktadır ve içeriği şunlardır: Geleneksel saf domuzdan yapılmış kuru sosis Ünlü Nyons siyah zeytinli kuru sosis Ayrıca klasik kuru sosis ve onun arkadaşı U şeklindeki Chorizo Pernes les Fontaines'ten Domaine de la Camarette'ye ait bir şişe Kırmızı Carignan-Grenache şarabı El yapımı Domuz & Juniper Terini Ve son olarak yeşil zeytin ve Chorizo içeren el yapımı bir sürülebilir sos Küçük + : Şarküteri tutkunları için mükemmel bir kutu, aperatif için anahtar teslim bir kutu! Ağırlık: 3kg Boyutlar: 35 × 26 × 10 cm Ağırlık ile ilgili not: Ürün kurutmaya tabi İçindekiler: Fransa menşeli domuz eti, Fransa menşeli domuz yağı, tuz, dextroz, baharatlar, doğal aromalar, Besin değerleri KJ/Kcal: 1208 KJ / 290 Kcal Yağlar: 20.86 g Doymuş yağ asitleri (DYA): 7.69 g Karbonhidratlar: 2.63 g Şeker: 1.99 g Proteinler: 23.07 g Tuz: 4.47 g Alerjenler: süt: ilgili hammadde: baharat
Kırmızı şarap - Château Lancyre

Kırmızı şarap - Château Lancyre

TERROIR Château Lancyre, Fransa'nın güneyinde, Languedoc bölgesinin olağanüstü terroir'inde yer alan bir şarap mülküdür. Pic Saint Loup'un prestijli appellasyonu artık Languedoc bölgesinin bir "Cru"su olarak kabul edilmektedir! Bugün mülk, çok çeşitli şaraplar (kırmızı, beyaz ve rosé!) sunabilen bir mozaik üzerinde, hoş kokulu bir maki alanında yer alan 78 hektar bağ alanını kapsamaktadır. Bu cuvée, kil-kireç taşından oluşan bir alanda üretilmektedir ve 2018 yılı hasadı, olağanüstü bir sonbahar sayesinde üzümümüzü optimal olgunlukta toplama imkanı sunduğu için yüksek kalitede erken bir hasat olmuştur. Bu, son 30 yılın en büyük hasatlarından biridir. CÉPAGES Syrah %65 Grenache %35 VINIFICATION Tüm hasat manuel olarak yapılmakta ve üzümler mahzen varışında saplarından ayrılmaktadır. Her çeşit ayrı ayrı vinifiye edilmektedir; vinifikasyon, paslanmaz çelik tanklarda geleneksel bir yöntemle gerçekleştirilmektedir.